WE ZIJN MOMENTEEL BEZIG MET HET ORGANISEREN VAN HERHALINGSLESSEN. MEER INFO ZULT U T.Z.T. KRIJGEN VIA E-MAIL 

  Herhalingslessen

  Beste mensen, 

  Voor de aankomende lessen word gebruik gemaakt van nieuwe reanimatie poppen. Deze geven u de mogelijkheid om uw prestaties zelf te kunnen controleren tijdens de oefeningen.
  Hiervoor is het echter wel noodzakelijk dat u een app op uw mobiele telefoon geinstalleerd hebt.
  Deze kunt u via onderstaande koppellingen op uw telefoon installeren.

  Image
  Image
  De onderwerpen per les
  Les 1
  Levensreddend Handelen (Basic Life Support)
  Les 2
  Levensreddende Handelingen Competentie
  Les 3
  Drugs en Alcohol
  Les 4
  Lotus avond

  Tijdens de lessen word ook een deel theorie behandeld. Normaal zou daar een powerpoint presentatie voor gegeven kunnen worden. Maar aangezien een powerpoint presentatie niet blijvend is heeft de instructeur deze informatie uitgewerkt en op de site techni-ehbo.info geplaatst. Tijdens de les ontvangt u een login code waarmee u op deze site de verstrekte informatie (en meer) kunt bekijken en als naslagwerk kunt gebruiken. Veranderingen door de overkoepelende organisaties zoals het Oranje Kruis worden hier ook weer in verwerkt. Hierdoor kunt u uw kennis up to date houden.

  Volledige Opleiding

  Helaas hebben wij nog niet voldoende aanmeldingen om een nieuwe opleiding te kunnen starten. Hiervoor hebben wij minimaal 12 deelnemers nodig.
  Heeft u toch de behoefte om dit seizoen een nieuwe EHBO opleiding te volgen, schroom dan niet maar bel. Eventueel kunnen we u dan plaatsen bij één van onze Collega-verenigingen.