De site online

  Na het constateren van het feit dat de oude site niet meer aan de huidige veiligheid-standaarden voldeed en het functie verlies van bepaalde onderdelen, heb ik als web-beheerder besloten een hele nieuwe site te bouwen. 

  De start van de bouw was  30 november 2017. 

  Doordat mijn werkzaamheden en alle vrijwilligers werkzaamheden door mij verricht, mij niet toestonden om achter elkaar aan de site te werken, heeft het tot vandaag geduurd tot de lancering. Dit bleek uiteindelijk ook weer een voordeel. De "Algemene Verordening Gegevensbescherming" werd erg actueel.

  Dit leverde mij wel extra uitzoekwerk, maar daardoor ook meer ruimte om de site een fris uiterlijk te geven.

  Na het uitzoeken van de normen die voor de AVG gelden en overleg met het bestuur van de vereniging omtrent de privacyverklaring die in nauw verband staat met de AVG, heb ik de nieuwe site gereed kunnen maken.

  Zoals jullie kunnen zien is de site dan eindelijk gelanceerd. 

  Uiteraard zal er hier en daar nog wel iets niet geheel 100% zijn (teksten die niet lekker lopen, of ontbrekende informatie), maar dit word vast en zeker ook met jullie medewerking allemaal opgelost en verwerkt.

  Als web-beheerder hoop ik dat jullie als leden van de vereniging de door jullie gewenste informatie kunnen vinden.

  Tevens hoop ik ook op input van jullie door middel van foto's, video's en eventuele stukjes die jullie aan de collega EHBO'ers willen laten zien en of lezen.

   

  Als web beheerder wens ik jullie veel gemak van deze nieuwe site.